Universet

VORES UNIVERS

Hos Fabulas har vi meget på hjerte og går op i at lave vores research. Det leder ofte til debatemner, tanker, viden eller artikler, der er for lange og dybdegående til en post på sociale medier. Derfor har vi lavet vores Univers, hvor du kan finde informative indlæg omkring vores værdier, hvorfor vi bygger som vi gør, hvordan vi gør det, steder hvor vi er blevet nævnt i pressen og meget, meget mere.

Her snakker vi om:

Presse

Miljøvenlig byudvikling

Social bæredygtighed

Bolig & Økonomi

Fabulas bofællesskaberne

Og meget mere …

20.10.2021

SOCIAL BÆREDYGTIGHED – HVAD ER DET FOR EN UNDERLIG FISK?

Vi er for nyligt blevet stillet ovenstående spørgsmål – hvad mener vi egentlig, når vi siger ’social bæredygtighed’ og er det ikke bare noget tomhændet marketingspjat?

13.10.2021

Nu kommer den bæredygtige bydel til Vinge, 45 minutter fra København

Vinge-bydelen ved Frederikssund har været længe undervejs. Nu tager den form, med flere bæredygtige bofællesskaber i træ, til en overkommelig pris for børnefamilier og seniorer.

29.09.2021

ER FREMTIDENS SENIOR BOFÆLLESSKAB FOR ALLE GENERATIONER?

Hos Fabulas bygger vi bofællesskaber til seniorer og ældre. Men vi bygger også til de unge og børnefamilierne. Vi tror nemlig på, at generationerne har gavn af hinanden i et dynamisk nabolag, med fokus på diversitet i baggrund såvel som alder.

12.07.2021

Bofællesskaber er det nye sort, men de skal også være grønne

Der er en stigende efterspørgsel efter nye bofællesskaber fra børnefamilier, unge, seniorer og enlige. Danske Fabulas vil bygge bofællesskaberne i træ og skifer, fordi det er det mest bæredygtige materiale. Samtidig vil udvikleren trække den vilde natur helt ind mellem husene, både for de vilde arters skyld og fordi det øger menneskers trivsel.

13.07.2021

Greenwashing

Når bæredygtighed bliver til sort røg, hvordan kommer vi så frem med den grønne agenda i byggebranchen?

18.06.2021

Børnene bag skærmen

Hvordan skaber vi en balance i at være sociale fysisk og online for vores børn i fremtiden, så vi ikke sender dem ud i en verden med en lang række problemer som ensomhed, angst, stress og depression?

Vil du på interesseliste?

Kunne du tænke dig at vide mere om Fabulas eller et af vores projekter?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller interesselisten for et specifikt projekt, og få den nyeste viden og eksklusive informationer, som adgang til ventelisterne for boligerne, så snart de sættes til salg.

* Påkrævet felt
Hvilke projekter vil du høre mere om?
Privatlivsbetingelser *